×
Ürünler Sepete Eklendi
Marketto

Dyson Şarjlı El Süpürgesi Seti

Marka : Marketto

Stok Tükenmiş

200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Dyson Şarjlı El Süpürgesi Seti

Dyson şarjlı el süpürgesi seti, şarjlı el süpürgelerini daha kullanışlı bir hale getiriyor. Üç farklı Dyson temizleme başlığı ve ek borudan oluşan set, temizliği kolaylaştırmak için evlerinize geliyor. Toplam dört aparat bulunduran şarjlı el süpürgesi seti ile temizlik çok daha zahmetsiz ve etkili hale geliyor. Profesyonellerin tercihi Dyson el süpürgeleri, aparatlarla pratikliğini artırıyor.

Eksiksiz Bir Set, Temizliğe Uzman Dokunuş

Dyson şarjlı el süpürgesi seti içinde yumuşak fırçalı aparat, inatçı kir fırçası, yatak - koltuk temizleme aparatı ve kıvrılabilen ek boru bulunuyor. El süpürgelerini daha işlevsel hale getiren set, Dyson'ın alanındaki uzman eklentileri ile donatılıyor. Her ürün farklı bir zemin ve amaç için kullanılmak üzere, özel olarak tasarlanıyor. Performans arttıran aparatlarla pratik temizliğe uzman dokunuş ekleniyor. Az yer kaplayan süpürge ve aparatlar;küçük evler, iş yerleri, küçük kazaların bolca yaşandığı evcil hayvan beslenen daireler ve çocuklu aileler için ideal.

Farklı Zeminlerde Profesyonel Temizlik

Set içinde yer alan yumuşak fırçalı aparat, toz almaya ve zeminlerde etkili temizliğe yardımcı oluyor. Düz ve hassas yüzeylerde kullanılan fırçalı başlık, Dyson dikey ve silindir süpürgelere uyumlu. İnatçı kir fırçası, halı ve sert zeminlerde uzman. Kurumuş çamur gibi inatçı kirlerin çıkarılmasını sağlayan fırçalı başlık, el süpürgelerine zahmetsizce takılıyor. Yatak ve koltuk temizleme aparatı, Dyson süpürgelerin boyu veya hortumuna takılarak kullanılabiliyor. Yatak koltuk gibi döşemeleri temizlemekte kullanılan aparat, alerjenleri ve tozları kolaylıkla temizliyor. Kıvrılabilen ek boru, ulaşılması zor kısımlara bile erişmenize yardımcı oluyor. El süpürgesinin gücünü zor alanlara bile ulaştıran ek boru kıvrılabiliyor.

Her Evde Olması Gereken Bir Set

Yumuşak fırçalı aparat: Var İnatçı kir fırçası: Var Yatak ve koltuk temizleme aparatı: Var Kıvrılabilen ek boru: Var Uyumluluk: DC62, V6+, V6 Animal, V6 Total Clean

Kolay Değiştirilebilen Başlıklar

Dyson şarjlı el süpürgesi seti aparatları, kolaylıkla süpürgeye takıp çıkarılabilme özelliğine sahip. El süpürgesine tam oturan başlıklar, istenildiği zamandeğiştirilebiliyor. Set;DC62, V6+, V6 Animal, V6 Total Clean isimli Dyson el süpürgesi modelleri için tercih edilebiliyor.

İngiliz Temizlik Devi: Dyson

İngiliz James Dyson tarafından kurulan Dyson, 1993 yılında kuruluyor. 1995 yılından bu yana Türkiye'deki tüketicilerin de tercihi olan marka, 2018 yılında açılan Türkiye ofisi ile ülkemizde servislerine devam ediyor. Süpürgeler, fanlar, hava temizleyiciler ve saç şekillendiriciler ile tanınan marka, hava teknolojileri ile öne çıkıyor. Küçük alerjenleri bile yakalayan temizlik araçları ile fark yaratan Dyson, ARGEmerkezleri ile sürekli yeni ürünler tasarlıyor. Farklı düşüneni yaratıcı ve yenilikçi mühendislerin eseri olan Dyson, kullanıcılarına uzun ömürlü ve etkili temizlik araçları ile eşlik ediyor. Dünyada milyonlarca kişinin tercihi olan marka, geleceğin teknolojilerini bugünden deneyimlemek isteyenlerin ilgisini çekiyor.

Temizlik Şimdi Daha Zahmetsiz

Dyson şarjlı el süpürgesi setaparatları küçük boyları sayesinde kolaylıkla muhafaza ediliyor, fazla yer kaplamıyor. Dikey süpürgelerin performansına destek veren uçlar, temizliği çok daha zahmetsiz hale getiriyor.

Siz deDyson şarjlı el süpürgesi seti ürünlerini sipariş ederek şarjlı el süpürgenizi daha donanımlı bir hale getirebilirsiniz. Zorlu kirlerle, yumuşak yüzeylere tutunan tozlarla, ulaşılması zor alanlardaki kirlerve halılardaki kurumuş lekelerle savaşmanıza yardımcı olan set, dörtlü aparatları ile sizlerle. Seti hemen sipariş vererek alışverişinizi tamamlayabilir, Dyson teknolojisinin konforunuevinizde, arabanızda, iş yerinizde deneyimleyebilirsiniz. Vakit kaybetmeden sipariş verin, temizliği daha zahmetsiz ve kolay bir hale getirin.



Dyson Şarjlı El Süpürgesi Seti
Stok Kodu Dyson Mini 03
Barkod DysMini03
EAN DysMini03
Kategoriler Süpürge Aksesuarı
Markalar Marketto
Etiketler Dyson Şarjlı El Süpürgesi Seti
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap